Event site en app
Een evenement organiseer je met een doel. SmartWork Event, evenement software, helpt je een seminar, congres, relatiedag, ledenbijeenkomst, bedrijfsfeest of studiedag op een efficiënte manier te organiseren. Van begin tot eind.
Stille Levens website screenshot
Voor het prachtige initiatief Stille Levens hebben wij samen met Admore Concept en Vormgeving (zij hebben de volledige branding en ontwerp voor hun rekening genomen) e
CAS/CRM is de Duitse marktleider op CRM gebied en staat niet stil. Op de onlangs gehouden CEBIT zijn de onderstaande nieuwe mogelijkheden gepresenteerd:
CAS CRM / ZVH Heren 1 volleybal team
Teamwork in sport en je organisatie
Relatiebeheer in de zorg
De digitalisering van de zorg gaat in een rap tempo. E-health is voor veel organisaties een thema in de organisatiestrategie. In hoeverre beïnvloed het jarenlange praten over dit onderwerp ons denken in het zien van mogelijkheden richting de cliënt?
Bron: CAS Software AG
Op 25 mei gaat in de gehele EU de nieuwe wet in voor het opslaan en bewaren van persoonsgegevens, ookwel de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) genoemd. Dit raakt uiteraard ook uw CRM.
Two Visions trainingsruimte
Door de groei van ons bureau zijn wij per direct op zoek naar een webdesigner / front-end developer. Als digitaal bureau uit Utrecht bieden wij web en mobiele oplossingen.
Trots ontvingen wij de nominatie voor de Ducth IT-channel Awards. Wij zijn als digitaal marketingbureau een van de 5 genomineerden in de categorie MKB Reseller of the year 2017.
Op 14 november a.s. vindt de 7e Utrechtse Ondernemersdag plaats. Dit keer is Bar Beton de locatie voor het netwerkevent van de stad Utrecht.
Voor hoveniersbedrijf De Groene Golf uit Boskoop hebben wij een spnieuwe website opgeleverd. De vorige site was toe aan een nieuw jasje.