Sales voorsprong pakken
Deze maand wil ik je meenemen met een digitale voorsprong: wat brengt het je? Welke uitdagingen zijn er en hoe ga je daar per afdeling mee om? In deze blog centraal: een sales voorsprong pakken.
Jouw eigen CRM: nu nog meer individuele vrijheid
Als elk bedrijf uniek is en zich wil onderscheiden, waarom zou een CRM systeem dat dan niet zijn? Met de komst van CAS CRM X11 bieden we gebruikers nog meer individuele vrijheid om hun werk optimaal in te richten voor de klant.
Ben jij onze nieuwe CRM consultant?
Ben je diegene die niet met de stroom mee gaat, maar zelf een sterke focus heeft op klantrelaties? Dan pas je zeker bij Two Visions.
Marketing automation in CRM
IT en Marketing hebben elkaar zoveel te bieden Bepaal zelf de fun factor
CAS CRM fan indicator - klantloyaliteit
Met het succes van het CAS-CRM/ZVH herenteam is het op dit het moment tijd om te kijken naar de fans.
CRM software in de cloud: SmartWe
In januari 2019 zijn wij een tweede partnership aangegaan met CAS: nu met de volledige CRM cloud software SmartWe. SmartWe is een jong product op de markt en onderscheid zich in zijn eenvoud in het gebruik voor web en mobiel. SmartWe werkt met dezelfde techniek Smartdesign in zowel de browser als in een app op alle smartphones. Snel starten, tegen lage maandkosten vormt de basis van dit model.
Event site en app
Een evenement organiseer je met een doel. SmartWork Event, evenement software, helpt je een seminar, congres, relatiedag, ledenbijeenkomst, bedrijfsfeest of studiedag op een efficiënte manier te organiseren. Van begin tot eind.
Stille Levens website screenshot
Voor het prachtige initiatief Stille Levens hebben wij samen met Admore Concept en Vormgeving (zij hebben de volledige branding en ontwerp voor hun rekening genomen) e
CAS/CRM is de Duitse marktleider op CRM gebied en staat niet stil. Op de onlangs gehouden CEBIT zijn de onderstaande nieuwe mogelijkheden gepresenteerd: