Leads van uw website naar CAS CRM

Je hebt vandaag omzet verloren en wist het niet eens!
98% van uw websitebezoekers verlaat uw website zonder sporen achter te laten. Leadinfo is de krachtige leadgeneratiesoftware die uw anonieme websitebezoekers herkent en weergeeft via een overzichtelijk dashboard. U kunt direct in contact komen met de meest waardevolle bezoekers op uw website. Niet meer wachten op inkomende telefoontjes of e-mails, maar direct aan de slag met uw leads.
 

Integratie met uw eigen CRM oplossing

Met de integratie tussen Leadinfo en CAS CRM kunt u uw verkoop een boost geven door automatisch hot leads van Leadinfo naar CAS CRM te sturen. Na het installeren van de integratie kunt u ervoor kiezen om leads handmatig of automatisch naar CAS CRM te sturen. De websitebezoeken worden gesynchroniseerd, evenals adres, telefoonnummers en meer. Met een account op Leadinfo kunt u gratis gebruik maken van deze service.

Hoe werkt het?
Leadinfo herkent de bedrijven die uw website bezoeken door het IP-adres te koppelen aan onze uniek samengestelde database. Leadinfo geeft vervolgens bedrijfsgegevens, e-mailadressen en LinkedIn-profielen overzichtelijk weer. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om het eerste contact te leggen vanuit één overzichtelijk dashboard. Leadinfo is AVG-compliant en heeft geen cookies nodig om de anonieme websitebezoekers te herkennen.

Interesse om aan de slag te gaan met Leadinfo? ☎️ Bel ons op nummer 030 2676737 of stuur een e-mail voor meer informatie.

CAS CRM en Leadinfo integratie