E-mailmarketing

In de customer journey is e-mail vaak het meest gebruikte middel om de boodschap te communiceren. Het stelt u in staat om leads en klanten Het draagt bij aan het opvolgen van leads en het zorgt voor klantenbinding met bestaande relaties.

Een waardevol middel

E-mailmarketing is een effectieve manier om uw relaties (persoonlijk) te benaderen. Wanneer u het juist inzet, levert e-mailmarketing u trouwere klanten, meer verkoopleads en uiteindelijk meer financieel resultaat op. Onze slimme software E-mailwizard helpt u hierbij.

  

ORGANISEREN EN AUTOMATISEREN

Het klantcontact per e-mail is nog steeds erg populair. Antwoorden na een bestelling, een sevicevraag of het bereiken van alle klanten: e-mail is snel, wordt gezien als betrouwbaar en wordt goed gelezen. Kansen dus om dit middel in je klantreis op te nemen. Wij begeleiden marketeers en klantrelatiemanagers met het opzetten van de ideale workflow. We kijken waar e-mail het meest effectief is en helpen u met de content en techniek.

De focus ligt eerst bij het organiseren en daarna gaan we automatiseren. Want u hoeft tegenwoordig echt niet meer elke e-mail handmatig te sturen. U bereikt in korte tijd een grote groep en samen kijken we naar het juiste moment van afleveren. Zo gaat u met een lach naar uw klant!

 

Snel opmaken en plan vervolgacties

  • Eenvoudig opmaken: drag & drop editor voor tekst, afbeeldingen, video
  • Responsive sjablonen: uw e-mail komt overal prachtig binnen
  • Gebruik segmentatie van doelgroepen voor een gerichte e-mailcampagne
  • Stuur follow-up mails op basis van eerdere kliks en opens
  • Beheer eenvoudig de adressen, mailinglijsten, aan- en afmeldingen
  • Social media integratie
  • Integreer via de API  met je CRM software
  • Rapportages: wie opent & klikt, wanneer, op welk tijdstip, etc.

Gebruiksvriendelijk. Veilig in Nederland. Betaalbaar.

Duidelijkheid: u betaalt een vast bedrag per jaar. Keuze uit 3 pakketten. Probeer E-mailwizard 30 dagen uit!

Pas e-mailmarketing succesvol toe! Vraag vandaag nog de online demo aan. Wij laten u in 30 minuten zien hoe eenvoudig het is om te werken met E-mailwizard en test het daarna zelf 30 dagen. Tel. 030 2676737.