CRM voor consultancy

Alle klantinteractie in één projectdossier, slim samewerken en overzicht met dashboards: dé belangrijkste kenmerken van Smart CAS CRM Consultancy. Speciaal voor de consultancy bedrijven die vandaag nog willen digitaliseren. 

Met een lach naar de klant: CRM voor consultancy

Merk je dat bij het projectmatig werken je geen overzicht meer hebt over je klant? En dat je dagelijks veel tijd verliest aan het zoeken naar de juiste informatie? Wij herkennen dat maar al te goed. In de afgelopen 24 jaar hebben wij het voorrecht gehad om bij veel dienstverlenende organisaties binnen te mogen kijken. Door te luisteren en te zien hoe er echt dagelijks gewerkt wordt, zie je waar je bijvoorbeeld tijdwinst kunt behalen. Onze software Smart CAS CRM Consultancy is speciaal opgezet om het klantproces vanaf lead tot en met klant van de voordeur tot de achterdeur te ondersteunen. 

Teamwork in consultancy

Op zoek naar meer ambassadeurs

Wie meer ambassadeurs van zijn organisatie wil, merkt dat dit niet zonder digitale transformatie kan. Professionele hulp van een partner die duidelijke taal spreekt en kijkt vanuit jouw strategie is dan heel welkom. Samen met onze Smart CAS CRM Consultancy software organiseren wij eerst jullie klantprocessen uit en gaan we daarna automatiseren. Je bent verzekert van een snelle implementatie.

Het resultaat: een efficiëntere organisatie, je team is beter geïnformeerd en door deze verbetering vergroot je het werkplezier. Bovenal houd je echt meer tijd voor de klant over. Met een mobiele app gaat je consultant met vertrouwen en met een lach het klantgesprek in. Mogen wij jouw team helpen aan meer fans van voor je consultancy organisatie?

"We hebben nu altijd realtime overzicht van onze klant"

Kenmerken van de krachtige oplossing Smart CAS CRM Consultancy:

 • gebruiksvriendelijk en modern
 • sales, marketing en service in één softwarepakket
 • online samenwerken: agenda, mail, taken
 • projecten managen: plannen, documenteren, tijdregistratie, budget bijhouden
 • alle contactmomenten handig in een digitaal dossier
 • dashboards voor verkoop, projecten, taakgroepen
 • Outlook integratie met slim CRM in Outlook
 • Office integratie (Word, Excel)
 • rapportages: projecturen, projectkosten en projectinkomsten, bezoekverslagen
 • kennisbank voor procedures of vakinhoudelijke kennis
 • CRM van makers die zich al meer dan 35 jaar richten op consultancy bedrijven

 

Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Je werkt met ons vaste framework en kiest als het nodig is voor een of meerdere uitbreidingen, vanwege de flexibele opzet van modules bepaal je zelf wat je wilt gebruiken. Onze consultants zijn ervaren marketing en CRM specialisten die gaan voor een digitale voorsprong. Informeer naar Smart CAS CRM Consultancy of maak een afspraak voor een 30 minuten gesprek, tel. 030-2676737.

Slimme koppelingen met andere business software

CAS CRM integraties business software