Partner uitgelicht: Skyliner Automatisering

Hoe kun je als bedrijf je hardware en je CRM software optimaal inzetten? Om dit te bereiken geloven wij in sterke samenwerkingen.

Dit keer vertellen wij u graag meer over onze samenwerking met Skyliner Automatisering. Deze is al enkele jaren geleden ontstaan en sinds vorig jaar bieden wij zelfs een gezamenlijk product aan: de CRM cloud. Wij helpen organisaties in het midden- en klenbedrijf (MKB) aan een veilige en betrouwbare plek voor het opvragen en bewerken van klantgegevens.

Beveiliging, monitoring en backup

In onze CRM projecten merken wij dat opdrachtgevers graag met hun software ontzorgt willen worden. De CRM-oplossing moet up-to-date zijn, altijd beschikbaar zijn en een backup moet er standaard bij. Samen met het professionele team van Skyliner kunnen wij deze dienstverlening flexibel aanbieden tegen een vast bedrag per maand. Duidelijk en transparant daar houden wij van.

Het opzetten van een omgeving die anno 2021 voldoet aan de eisen van alle eindgebruikers vraagt om gedegen kennis van onder andere: de ICT infrastructuur, databeveiliging, databases en de software op het platform. Het team van Skyliner begrijpt deze behoefte van de eindgebruikers erg goed. Verder zijn zij zich er heel goed van bewust dat digitalisering een cruciale rol speelt om optimaal te kunnen werken.

Jeroen van Scherpenzeel vertelt: “De samenwerking met Roy van Manen ervaren wij als heel plezierig. Hij geeft open weer welke aspecten belangrijk zijn, benoemt duidelijk de voor- en nadelen en adviseert ons over een betrouwbare omgeving voor onze klanten.”

Digitaal strategie gesprek

Gedegen kennis én lange ervaring zijn sleutelwoorden bij onze partners in het econetwerk. Wij trekken samen op met betrouwbare partners die meerwaarde leveren in IT of marketing.

Wilt vrijblijvend informatie over uw cloud en/of online werkplek?
Vraag een digitaal gesprek aan: ☎️ 030 267 67 37. 
Kijk voor meer informatie over Skyliner op www.skyliner.nl, of bel met Arno Hoeve of Roy van manen: ☎️ 0318 49 50 50.

Partner uitgelicht: Skyliner