Over ons

Gestart in 1999 en altijd vanuit de basis techniek én marketing. Wij denken in oplossingen. Oplossingen om een digitale voorsprong te bereiken. Dat doen we met een gezonde Hollandse nuchterheid, pragmatisch en zonder omhalen. Betrouwbaar, werken met plezier en een schat aan ervaring helpen wij u om de juiste keuze te maken voor de doelgroep.

Sterke specialisten

Met een compact team van web- en CRM specialisten zetten wij in op het continu verbeteren van de digitale marketing. Samen met online en offline partners die sterk zijn op het gebied van branding, concept en vormgeving kijken wij vanuit alle kanalen. Met een sterk en ervaren team zijn wij in staat om voor uw vernieuwing in de communicatie- en marketingstrategie uit te voeren en echt te verankeren in de organisatie. Projecten die werken en resultaat opleveren.

Wij geven altijd support

Van al onze marketingoplossingen is een handleiding standaard en trainen we uw mensen om de oplossing op een juiste manier in te zetten. U als eindgebruiker staat hierin centraal en wij helpen u tijdens de workshops en trainingen op weg om te groeien in de digitale marketingstrategie. Techniche marketingkennis: daar draait het om.

Het klinkt normaal, maar als je de digitale oplossing gaat inzetten laten wij u niet los. U kunt rekenen op professioneel en pro-actief support. Continu verbeteren staat voorop.

De mensen

Jeroen van Scherpenzeel

Marketing/CRM
eigenaar
jeroen@twovisions.nl

Timo Bos

Timo Bos

Online marketeer
eigenaar
timo@twovisions.nl

Henk van Dijk

Henk van Dijk

Backend developer
support@twovisions.nl

Gerard Bakker

Gerard Bakker

account director Admore
gerard@admore.nl

Jaap Goedegebuur

Jaap Goedegebuur

Marketing & Customer happiness
jaap@m4ict.nl

 

 

 

 

 

 

Ons team bestaat uit specialisten met een passie voor digitale marketing en ICT. Tijdens een kop koffie praten wij graag over uw wensen.

Bel voor een afspraak 030 267 67 37.