Over ons

Met 20 jaar ervaring begrijpen wij dat techniek en marketing bij elkaar hoort. Wij realiseren op een pragmatische manier digitale marketing oplossingen. Plezier, professioneel en zeker ook eigenwijs, dat zit in ons DNA. 

Sterke specialisten

Wij denken in oplossingen. Oplossingen om een digitale voorsprong te bereiken. Dat doen we met een gezonde Hollandse nuchterheid, pragmatisch en zonder omhalen. Betrouwbaar en met een schat aan ervaring helpen wij u om de juiste keuze te maken voor de doelgroep. Met een ervaren team van digitale marketing en CRM specialisten zetten wij in op groei en continu verbeteren.

 

Ecosysteem partners

De kracht zit in het verbinden van partijen die professioneel, met plezie en met daadkracht samenwerken. Ons ecosysteem van partners is daar een voorbeeld van. Specialisten werken samen in wisselende teams en helpen u in de breedte met uw marketing. Van concept en vormgeving tot aan productie, van designers tot aan webdevelopers. Wij hebben een nauwe samenwerking met Admore concept & vormgeving. Samen ontstaan er digitale projecten die groei en resultaat opleveren.

Advies en strategie

Jeroen van Scherpenzeel - Digital strategist

Jeroen van Scherpenzeel

CRM strategie
[email protected]

Timo Bos

Timo Bos

Online strategie
[email protected]

Jaap Goedegebuur

Jaap Goedegebuur

Marketing man

 

Techniek & support

Jordy Langeslag

Jordy Langeslag

CAS CRM sales support

Bianca van Raaij

Bianca van Raaij

CAS CRM consultant

Marco Entwistle

Marco Entwistle

Senior CAS CRM consultant

 

Ook passie nodig voor uw digitale marketing?

We komen graag op bezoek en horen dan van u waar u naar toe wilt met de organisatie. Bel voor een vrijblijvende digitale marketing scan 030 2676737