Partners

In een econetwerk werken wij samen met partners. Betrouwbaarheid, deskundigheid en samenwerken aan mooie projecten staat hierbij voorop. Leer onze partners kennen.

CAS CRM

CAS CRM (gevestigd in Karlsruhe en onderdeel van CAS Software AG) is onze vaste en betrouwbare partner voor onze CRM oplossingen. Met een eigen campus en 500 medewerkers werken zij al meer dan 35 jaar dagelijks aan innovatieve CRM oplossingen.

Feka ICT

De samenwerking met Feka ICT gaat al 23 jaar terug! Voor het MKB bieden wij gezamenlijk de e-mailmarketing cloudoplossing E-mailwizard: betaalbaar, eenvoudig, veilig en gehost in Nederland. Wij richten ons op de marketing en content en Feka op de techniek/functionaliteit.

Skyliner

Onze cloudpartner voor CAS hosting. Skyliner heeft uitstekende ervaring op het gebied van clouddiensten en ICT netwerken. Samen met Skyliner begeleiden wij onze opdrachtgevers met hun softwarelandschap en het werken in de cloud.

ActiveCampaign - Marketing automation

Slim, eenvoudig en erg flexibel Marketing Automation platform. Wij zijn partner van ActiveCampaign en helpen organisaties om het gehele proces van suspect tot aan klant te organiseren en te automatiseren. Zij zijn een echter leider in de B2B en B2C markt op het gebied van e-mailmarketing, social media integratie en chat.

Softconsult

SoftConsult is een IT consultancybedrijf gespecialiseerd in SnelStart, het waarborgen van privacy en efficiƫntie van data en is in staat, samen met u als klant te kijken hoe we ICT oplossingen optimaal kunnen inzetten, gecombineerd met uw bedrijfsprocessen.