Hoe zet je veranderingsprocessen om in positieve energie?

Verandering laten werken - hoe veranderingsprocessen kunnen worden omgezet in positieve energie?

Op 24 maart a.s. is er een webinar over verandering. Verandering tussen mensen in organisatie. Verandering en ontwrichting zijn de nieuwe norm geworden voor bijna iedereen. De snel evoluerende technologie, de behoefte aan nieuwe manieren van werken, de effecten op lokale markten door de globalisering maken een solide veranderingsvermogen binnen de organisatie tot een kritische succesfactor.

In dit webinar met Tina Christiansen, Business Coach, Trainer en Change Architect, leer je begrijpen wat er nodig is om mensen die door verandering te begeleiden, hen te inspireren en hoe je op een constructieve manier met weerstand om kunt gaan.

Het webinar is bedoeld voor al diegenen die betrokken zijn bij veranderingsprocessen, die deze willen vormgeven en voor diegenen die hun rol en gedrag als veranderaar willen begrijpen. Laat verandering werken door veranderingsleiders in staat te stellen, medewerkers te betrekken bij gesprekken over verandering. En een cultuur te creëren die verandering in de hele organisatie mogelijk maakt.

Inhoud webinar

  • Definitie van Change Management en de dynamiek van veranderprocessen
  • Emotionele fasen van het veranderproces
  • Rol en het belang van leiderschap
  • Modellen van verandermanagement
  • Omgaan met weerstand

 

Meld je hier gratis aan