Two Visions genonimeerd voor Dutch IT-channel Awards

Trots ontvingen wij de nominatie voor de Ducth IT-channel Awards. Wij zijn als digitaal marketingbureau een van de 5 genomineerden in de categorie MKB Reseller of the year 2017. De Nederlandse IT-channel speelt een belangrijke en cruciale rol in de groei en innovatie en digitale transformatie van de Nederlandse economie. Daarom wordt nu voor de derde keer het Dutch IT-Channel Awards Nieuwjaarsgala georganiseerd. Daar zullen de awards bekend worden gemaakt.

Directeur Jeroen van Scherpenzeel over de nominatie: "Uiteraard zijn wij erg blij met deze nominatie die wij zien als een waardering voor de harde inzet van ons team in de projecten. Op het gebied van CRM hebben wij ons de laatste 10 jaar gespecialiseerd op de combinatie CRM en marketing (automation). Deze combinatie zien wij als een sterke bundeling van kennis over je klanten waarmee je service verbetert en meer verkoop realiseert. Wij kijken uit naar de uitreiking op 18 januari en hopen op uw stem."

Stem op Two Visions

U kunt op ons stemmen via https://dutchitawards.nl/. Wij staan op de eerste rij in kolom 2. Wij waarderen uw steun enorm en wij hopen op 18 januari deze award daarmee te winnen.

MKB Reseller of the Year 2017