Responsive design CRM software

De sterke groei op het gebied van mobile devices zet ook in 2015 door. Schermen van smartphones mogen weer wat groter zijn en tablets zijn meer in trek dan de traditionele PC of laptop. Nog steeds is er een grote verscheidenheid aan fabrikanten en modellen, maar een groot deel van de markt wordt beheerst door Samsung en Apple. Wij zien de laatste jaren ook een sterke groei van het aantal bezoekers van websites via een mobiel apparaat (smartphone of tablet).

Een kritische consument of zakelijke opdrachtgever die uw site bezoekt kan dat tegenwoordig op veel manieren doen. Test uw site maar eens door met een frisse blik te kijken op uw mobiel. In veel gevallen zult u verbeteringen zien waar u mee aan de slag kunt. Ook Google let goed op hoe uw site wordt weergegeven op een mobile device en neemt dit mee in haar zoekresultaten. Aan twee kanten wordt er aan u gevraagd hierop klaar voor te zijn.

Wij maken sites responsive

Voor nieuw te ontwikkelen sites adviseren wij altijd om deze responsive te bouwen. Samen met de vormgever kijken we naar de beste oplossing voor een responsive design. Kijk bijvoorbeeld op www.yearth.nl.

CRM software volledig responsive

Onze CRM oplossingen met CAS CRM zijn volledig responive. Op deze manier maakt elke gebruiker optimaal gebruik van het CRM. De weergave in de webbrowsers en de diverse native apps geeft dezelfde gebruikerservaring. Dit SmartDesign is opgemaakt voor iOS, Android en Windows apps en werkt in alle webbrowsers (HTML5).

Informeer naar de mogelijkheden voor uw site of vraag een CRM demo aan. Bel: 030 - 267 67 37

CAS CRM Smartdesign responsive