Nieuwe versie CAS genesisWorld X8

Wij informeren u graag over de nieuwste versie van CAS CRM, CAS genesisWorld X8. Nieuwe belangrijke functies zijn: de App designer, XRM e-mails en SmartSearch 3.0.
Op dit moment is de eerste software-update van X8 beschikbaar. Hieronder treft u de belangrijkste nieuwe functies en wijzigingen aan.
 
CAS genesisWorld X8
XRM e-mails
Vanaf deze versie is het mogelijk om op diverse plekken persoonlijke (HTML) mails te sturen met het samenstellen van meer informatie uit uw CRM. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke XRM e-mail over een verkoopkans met alle relevante velden uit uw aanvraag die automatisch in uw mail komen te staan.
 
App designer
CAS heeft een volledig nieuwe tool ontwikkeld om zowel CAS genesisWorld Web als CAS genesisWorld Mobile Apps aan te kunnen passen. De App designer stelt u in staat vanaf één locatie de schermen van beide clients aan te passen aan uw behoefte. Via een drag & drop functionaliteit kunt u nieuwe velden op het scherm slepen en in uw browser uw venster opmaken. Een krachtige tool om het CRM persoonlijker te maken, waardoor het helemaal aansluit bij de informatiebehoefte van uw medewerkers.
 
Diverse schermen, diverse apps
Zoals u weet is CAS een van de meest mobiele CRM software van dit moment. CAS heeft een programma voor het web, tablets en smartphones. Daarnaast is er het bekende Windows desktopprogramma: CAS genesisWorld Desktop. 
 
De unieke layout CAS Smartdesign past de informatie optimaal voor de verschillende schermen van smartphones, tablets en pc aan.
 
 
CAS CRM via de webbrowser: voor elke nieuwe actie kunt u gebruik maken van het radiaal menu: klik op het contact en maak direct een notitie of taak aan.
 
SmartSearch 3.0 in CAS CRM
Met SmartSearch kunt u steeds beter en dieper zoeken in de data van uw CRM. SmartSearch zorgt voor het eenvoudig zoeken direct als u typt. In deze nieuwe versie kunt u ook eigen datasets en velden doorzoeken. Een tweede belangrijke uitbreiding is full text zoeken, waardoor u ook in diverse type documenten (Word, PDF, Excel, etc.) kunt zoeken.
 
 
Hoe kan ik over naar deze nieuwe versie?
Als u een updatecontract heeft, kunt u de licenties voor CAS genesisWorld X8 bij ons opvragen. Informeer naar de mogelijkheden. Wij maken dan een afspraak om dit in te plannen.
 
Doorpraten over deze CRM oplossing?
Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 030- 267 67 37.