Ideale digitale werkruimte met CAS CRM

Met CAS CRM x12 krijgt u de best mogelijke start bij het vormgeven van uw digitale kantoor. De nieuwe functies helpen u bij het creëren van optimale klantrelaties op het gebied van verkoop, marketing en service en stimuleert de samenwerking binnen uw organisatie. We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn van de nieuwe CAS CRM versie.

CAS CRM x12, CAS genesisWorld x12

Creëer geweldige klantervaringen en versterk professionele relaties

Geniet van de vrijheid om met dezelfde CRM-look & feel te werken, of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent. Gebruik tablets, smartphones, of smartwatches om in contact te blijven met klanten en een overzicht te houden van belangrijke informatie, online en offline. Activeer de widgets op uw mobiele apparaten om nog sneller toegang te krijgen tot CAS genesisWorld.

Met behulp van de geïntegreerde XRM-client voor Microsoft Outlook krijgt u direct toegang tot het klantdossier middels de zijbalk. Met behulp van het actiemenu kunt u bijvoorbeeld gekoppelde adressen aan de huidige e-mail koppelen.

Organiseer uw videogesprekken en selecteer uw deelnemers binnen CAS CRM, nodig ze uit via e-mail en na stuur deze groep na het evenement een gerichte enquête.

CAS CRM Picasso zoek

 

Gerichte analyse voor de beste beslissingen

Met behulp van de dashboardontwerper en grafische weergaven kunt u gemakkelijk uw dashboards aanpassen. Hierdoor zijn alle relevante KPI's met één klik toegankelijk en zijn ze onmiddellijk zichtbaar door middel van kleuraccentuering en vormen hierdoor de basis voor uw al uw beslissingen.

Teamplanning

Met de app Teamplanning krijg je een nog beter beeld van alle afspraken uit het team. De app houdt rekening met de individuele taken en eigenschappen per medewerker.

App Designer

Voor meer vrijheid kun je ook het design aanpassen in het CRM. U heeft nu toegang tot nog meer mogelijkheden met behulp van de uitgebreide scriptfuncties van de App Designer. De nieuwe vertaaleditor vereenvoudigt het taalbeheer op een gemakkelijke manier.

Meer weten?

Vraag een online demo op jouw gewenste tijd aan bij Jeroen van Scherpenzeel: 030 2676737 of volg een van de gratis webinars.

Schrijf in voor een webinars