Een middag vol marketingplezier - AFGELAST

Update 16-3-2020: Event afgelast

Voor de gezondheid van onze gasten en hun omgeving vinden wij het niet verstandig om ons marketing event op 24 maart a.s. in deze periode te laten plaatsvinden. Wij wachten de ontwikkelingen rondom het Corona-virus af en houden u op de hoogte als we een nieuwe datum gevonden hebben. Houd onze social media en website in de gaten voor meer nieuws.

Veel succes in deze vreemde en onzekere tijden!
Jeroen van Scherpenzeel

-----

Hierbij nodigen we je uit voor ons inspirerende middag vol met marketingvertier. Plezier als thema in de vorm van eten en drinken (proeven) en marketing om te zorgen voor blije klanten. Dat is waar marketing een rol in speelt.

Is de combinatie leren, marketingplezier en netwerken iets voor jou? Lees dan snel verder.

Sprekers:
De gastheren Jaap en Jeroen delen tijdens het event graag hun verhaal met jou. Jaap is marketeer in hart en nieren en zal je boeien of vermoeien met dit onderwerp ;). Jeroen neemt je mee met de digitalisering en weet hoe software je helpt in je marketing.

Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw verhaal. We zouden het leuk vinden als jij tijdens het event ook iets over jouw organisatie en jezelf vertelt. Het gaat uiteindelijk om onderling kennismaken en connecten.

Het programma is als volgt:

15.30 uur ontvangst
16.00 uur presentaties én marketingplezier
17.15 uur einde presentaties: doorpraten met elkaar, extra proeven
18.15 uur einde

Het levert je in korte tijd veel praktische marketingkennis op én je vergroot je netwerk.

Deelname: gratis

Wij hopen dat je van de partij bent!

Meer informatie: Jeroen – 06 18397837 of via kantoor: 030 2676737.