CAS CRM versie X7: de route naar Customer Centricity

Wij informeren u graag over de nieuwste software updates van CAS CRM. Op dit moment is de eerste software-update van X7 beschikbaar. Hieronder treft u de belangrijkste nieuwe functies en wijzigingen aan.
 
Diverse schermen, diverse apps
Zoals u weet is CAS een van de meest mobiele CRM software van dit moment. CAS heeft een programma voor het web, tablets en smartphones. Daarnaast is er het bekende Windows desktopprogramma: CAS genesisWorld Desktop. 
 
Nieuwe vormgeving
Voor zowel de webbrowser als alle apps (iOS, Android, Windows) is er gekozen voor een duidelijkere layout. Dit flatdesign is duidelijk herkenbaar aan de rode headers en het gebruik van de kleuren voor de apps in CAS, zoals de agenda.
 
De unieke layout CAS Smartdesign past de informatie optimaal voor de verschillende schermen van smartphones, tablets en pc aan. 
CAS CRM op een smartphone: ideaal bij het werken op kantoor en/of onderweg
CAS CRM op een smartphone: ideaal bij het werken op kantoor en/of onderweg
 
 
CAS CRM via de webbrowser: voor elke nieuwe actie kunt u gebruik maken van het radiaal menu: klik op het contact en maak direct een notitie of taak aan
 
Wat is er nieuw in CAS genesisWorld Desktop
De versie X7 ondersteunt nu ook de iCalender standaard. Hiermee kunt u via de agenda van CAS direct externe personen uitnodigen en uitnodigigen bevestigen vanuit de e-mail inbox in CAS. Externe personen zien ook als u bevestigd heeft of een afspraak afslaat. U kunt dit tevens gebruiken in de mobiele apps van CAS.
 
 
Bij afspraken in CAS genesisWorld Desktop kunt u collega's nog sneller toevoegen en ziet u aan de kleur of de collega op dat tijdstip ook beschikbaar is
 
Snel en efficiënt zoeken met SmartSearch
Voor het opvragen van informatie beschikt het CRM over diverse lijsten, filters en de standaard zoekfunctie. In de versie X6 is SmartSearch geïntroduceerd en deze vernieuwde optie kunt u nu op elk apparaat gebruiken om snel uw informatie te vinden. Het is zoeken terwijl u typt op een adres, afspraak, document, project, taak, verkoopkans, etc. Informeer naar alle mogelijkheden.
 
Nieuwe module: Duplicate finder pro
Speciaal voor het schoon houden van uw adressendatabase is er een nieuwe module die u helpt om duplicaten te vinden en op te lossen. Hiermee verhoogt u de kwaliteit van uw CRM database aanzienlijk.
 
Hoe kan ik over naar deze nieuwe versie?
Als u een updatecontract heeft, kunt u de licenties voor X7 bij ons opvragen. Informeer naar de mogelijkheden. Wij maken dan een afspraak om dit in te plannen.
 
Heeft u nog vragen?
Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 030- 267 67 37.