CAS CRM versie x6: nieuw ontwerp en eenvoudige zoekfunctie

De nieuwe gebruikersinterfaces en een pakket CRM functies zijn nu beschikbaar voor gebruikers in de x6 versie van CAS CRM. Gratis apps breiden het operationeel gebruik op tablets, smartphones en browsercompatibele mobiele apparaten uit. De bescherming van gevoelige klantgegevens is verbeterd door de geoptimaliseerde veiligheidsarchitectuur. Andere hoogtepunten in de nieuwe x 6 versie omvatten: verbeterde facturering en de revolutionarie interne zoekmachine 'CAS SmartSearch'.

 

CAS CRM Effectief Transparant en Efficient
 

‘De nieuwste generatie CRM & xRM oplossingen ondersteunt bedrijven in het centraal stellen van hun klant’ zegt Martin Hubschneider, CEO van CAS Software AG. ' Klant georiënteerde processen en de bescherming van gevoelige klantgegevens zijn onze topprioriteiten als een leverancier van 'Software made in Germany' certified-oplossingen. Daarnaast is het gebruiksgemak van onze software tussen de verschillende mobiele platforms net zo belangrijk.” benadrukte de CEO van de Duitse marktleider voor CRM-oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen.

CAS SmartDesign technologie mobieler dan ooit met nieuwe apps

CAS SmartDesign technologie zorgt voor eenvoudige bediening van CAS CRM via mobiele apps met een uniforme look en feel ongeacht het platform of device. Ze passen zich aan de verschillende gebruikersinterfaces op smartphones, tablets

SmartSearch: zoek-zoals-u-type

De nieuw ontwikkelde interne zoekmachine SmartSearch is uniek op het gebied van company software. Deze nieuwe zoekmachine maakt intelligenter zoeken van relevante datagegevens in realtime mogelijk. Gegevens worden gesorteerd volgens relevantie en activiteit. Soortgelijke geluiden en woorden zijn in de zoekopdracht opgenomen. Bijvoorbeeld zoektermen als 'John' en 'Jonas' worden gevonden, ook als een gebruiker per ongeluk 'Jones' heeft ingevoerd. Voor hoogwaardige toegang tot gegevens, zijn speciale in-memory technologieën gebruikt. Het CAS genesisWorld rechten systeem is ook opgenomen en draagt bij aan de bescherming van gevoelige klantgegevens. SmartSearch is nu beschikbaar als een app in de CAS SmartDesign-webclient.

Eenvoudige factuur module: nieuwe opties voor facturering

Met de nieuwe Easy factuur module profiteren kleinere bedrijven, die wellicht geen eigen ERP systeem hebben het meest doordat zij zelf hun eigen rekeningen kunnen maken met CAS CRM. Facturen, creditnota's, annuleringen, pakbonnen en andere verkoopdocumenten kunnen worden gegenereerd vanuit projecten, tijd-records en tijdregistraties.

Internationaal: gemakkelijk grensoverschrijdende klantcontacten

Nu beschikbaar in 10 talen, CAS genesisWorld kan worden gebruikt over de internationale grenzen. Navigators zijn beschikbaar in meerdere talen om te zorgen voor een intuïtieve gebruikerservaring en verbeterde communicatie. Aanhef en adresnotaties worden opgeslagen in elke afzonderlijke taal en automatisch gebruikt afhankelijk van de taal instelling.
Een Franse gebruiker bijvoorbeeld, kan een brief naar een zakelijke partner in zijn eigen taal schrijven: in aanvulling op de Engels aanhef is de aanhef ook beschikbaar in de taal van de partnr.

Voor een overview van de nieuwe functies:
http://www.cas-crm.com/products/cas-genesisworld/new-features-in-version...

PremiumPartner Nederland

TwoVisions in Utrecht is sinds 2008 PremiumPartner van CAS CRM. Wilt u meer informatie over het flexibele CAS CRM all-in-one neem dan contact op met Jeroen van Scherpenzeel, T. 030 267 67 37.