Abas Nederland en Two Visions met CAS CRM intensiveren samenwerking

Abas Nederland en Two Visions werken intensiever samen met CAS CRM

Gebruikers van bedrijfssoftware zijn gebaat bij sterke verbindingen tussen software die klantgegevens opslaan. Het werken in de cloud en de mogelijkheden van API’s om software te koppelen leiden tot veel betere, realtime en diepgaande uitwisseling van gegevens. Daarom is het niet zo vreemd dat Abas Nederland (ERP) en Two Visions met CAS CRM al geruime tijd in een econetwerk samenwerken. Begin deze maand legden Roy van der Veen en Jeroen van Scherpenzeel deze vernieuwde samenwerking steviger vast. Het doel van deze samenwerking is om de eindklanten een breder scala aan software aan te kunnen bieden en te zorgen voor een soepele samenwerking tussen ERP software enerzijds en CRM software anderzijds (best of both worlds).

Sterke verbinding tussen Randstad en Noord Nederland

Voor Abas Nederland gevestigd in Assen betekent dit dat zij voor CRM software oplossingen gebruik gaat maken van het product CAS CRM. Two Visions is als Gold partner van CAS Software AG koploper in Nederland (gevestigd tussen Amsterdam en Utrecht) als het gaat om CRM implementaties en integraties met ERP software. Voor Two Visions is de samenwerking belangrijk om het softwarehuis verder uit te breiden met ERP software. Beide bedrijven gebruiken elkaars consultants om het advies via korte lijnen bij de opdrachtgever te krijgen.

Benieuwd naar wat ERP software voor uw onderneming kan betekenen of zoekt u naar vernieuwing van uw software, neem dan contact met ons op via 030-2676737 of kijk op www.twovisions.nl.