Digitaal bureau met slimme software

Gestart in 1999 en altijd vanuit de basis techniek én marketing. Wij denken in oplossingen. Oplossingen om een digitale voorsprong te bereiken. Dat doen we met een gezonde Hollandse nuchterheid, pragmatisch en zonder omhalen. Betrouwbaar, werken met plezier en een schat aan ervaring helpen wij je om de juiste keuze te maken voor jouw doelgroep.

Wat is de wens van jouw klant? Hoe leer je de online klant beter kennen en beter bedienen? De ambitie van het Two Visions team is om jouw strategie te vertalen in de juiste digitale communicatie. Daarmee bereiken wij samen met jou een digitale voorsprong.

Wij werken Agile

Aansluiting van de oplossing met de eindgebruikers is cruciaal voor het succes van het project. Agile met de methode Scrum bevat een aanpak met interactieve sessies/workshops tussen ons projectteam en jullie key-users. Het doel: alle wensen en eisen snel te vertalen naar de juiste oplossing.

Wij schrijven handleidingen en trainen gebruikers

Van al onze oplossingen krijg je een handleiding en kun je trainingen volgen van ervaren specialisten. De gebruiker staat hierin centraal en wij helpen je op weg om te groeien in je digitale marketingstrategie.

Wij geven altijd support

Het klinkt normaal, maar als je de digitale oplossing gaat inzetten laten wij je niet los. Je kunt rekenen op professioneel en pro-actief support. Continu verbeteren staat voorop.

De mensen

Jeroen van Scherpenzeel

Marketing/CRM
eigenaar
jeroen@twovisions.nl

Timo Bos

Timo Bos

Online marketeer
support@twovisions.nl

Henk van Dijk

Henk van Dijk

Backend developer
support@twovisions.nl

Radjoe Ramkhelawan

Radjoe Ramkhelawan

Front-end developer
support@twovisions.nl

Gerard Bakker

Gerard Bakker

account director Admore
gerard@admore.nl

Jaap Goedegebuur

Jaap Goedegebuur

Marketing & Customer happiness
jaap@m4ict.nl

Peter van Kersen

Peter van Kersen

Technisch ERP en CRM consultant
service@cassmo.nl

Fons Plompen

Fons Plompen

ERP en CRM consultant
sales@cassmo.nl

 

Ons team bestaat uit specialisten met een passie voor digitale marketing en ICT. Tijdens een kop koffie praten wij graag of jouw wensen. Bel voor een afspraak 030 267 67 37.

CAS Red
  • Two Visions
  • Proostwetering 18A
  • Utrecht
  • + 31 30 267 67 37