Slim intranet portaal

Deudekom Transport was op zoek naar een goede software-oplossing voor de interne communicatie. De oplossing die wij voor hen hebben gekozen, is de webportal van CAS CRM. Niet door maanden te bouwen, maar door na installatie het op maat in te stellen.

SNEL DELEN

Een van de uitgangspunten voor Deudekom was dat er online snel informatie kan worden uitgewisseld. Dat kan gaan om de dagelijkse planning, interne documenten, de verjaardagen maar ook het bedrijfsnieuws. Een intranetoplossing die hiervoor out-of-the-box meteen gebruiksklaar is, is CAS CRM met de module teamWorks. 

Social intranet

Nieuws en dagelijke planning eenvoudig op kunnen zoeken vormt de basis van het portaal, maar er is meer. Door de standaard functies in CAS CRM kan Deudekom ook haar medewerkers inlichten over aanstaande verjaardagen en brengt zij medewerkers in beeld met een fotoboek.

Deudekom Transport was op zoek naar een goede software-oplossing voor de communicatie met zowel interne als externe medewerkers. De oplossing die wij hebben gekozen is CAS CRM. "Door te kijken naar ons motto: “Moved by people!” besloten wij om CAS CRM te implementeren als CRM oplossing. Deze oplossing helpt onze medewerkers en externe partner om op een informele manier in contact met elkaar te blijven".
Ay Lan Hofman-Thung, Manager Financiën.