Bouwen aan jouw online voorsprong

In deze digitale wereld is het prettig om een partner te hebben die digitaal denkt. Wij houden van de kracht van digitaal zonder de mens uit het oog te verliezen. Voorsprong bouw je samen en daar zetten wij vanaf het eerste contact op in. Nuchter kijken wij samen met jou naar de markt, je strategie en gaan we bouwen.

Alles in samenhang met online marketing

Digitale marketing vormt de basis van onze oplossingen. Een specialisme waarbij wij ons focussen op jouw klantstrategie. Waar sta je nu en waar wil je naar toe? Met een goede kop koffie maken wij de eerste stappen naar de digitale voorsprong in jouw markt.

Oog voor detail

Een oplossing die moet opvallen heeft een uniek en doeltreffend design nodig. Onze interactie en grafische specialisten zijn creatief,hebben oog voor detail en zijn boveanl betrokken bij jou. Dat merk je als je ze spreekt.

Solide oplossing in open source

Open source betekent geen kosten voor de code. Al voor de inschrijving bij de KvK zijn wij fan van deze standaard, zodat wij snel je product of dienst online kunnen presenteren. Je kan ons gerust wakker maken voor een nieuwe corporate site, een productsite of een geheel nieuwe digitale klantbeleving

Ervaren specialisten en teamwork

Wij bouwen vaak met Drupal. Dit is een breed en schaalbaar content management systeem voor contentrijke websites. Tevens ideaal inzetbaar voor meertalige websites of een intranet. Dat vraagt om ervaren ontwikkelaars die ook diep in de code voor je kunnen werken. De projecten doen wij Agile met de methode Scrum, waarmee wij een team met jouw organisaties vormen.

Kennis blijven wij delen

Bereikbaar zijn en je snel weer op weg helpen, dat is ons motto in de nazorg van een webproject. Sta je met 'pech' dan is het prettig als je kunt bellen en dan meteen geholpen wordt. Actuele kennis delen wij in speciale e-mail updates, maar wij controleren ook pro-actief je site op de KPI's.

Graag gaan wij met je in gesprek hoe jij online wilt groeien. Bel ons voor een kop koffie: 030 267 67 37.

CAS Red

Referenties

  • Two Visions
  • Proostwetering 18A
  • Utrecht
  • + 31 30 267 67 37