Digitale koploper

In 2022 moet een digitale klantstrategie dé standaard zijn. Wij geloven dat uw onderneming met een duidelijke digitale strategie verder gaat groeien.

 

 

KLANTEN VERWACHTEN MEER

Door de digitalisering weten uw klanten snel alles over u. De klantreis start bij de grote meerderheid online. De lead zoekt online, oriënteert zich en neemt zonder interactie al beslissingen over met wie hij/zij zaken wil gaan doen. Hierdoor heeft uw potentiële klant al veel kennis zelf verzameld. Waarom weten dan niet alle medewerkers alles over deze nieuwe klant? Wij zien vaak dat er nog onvoldoende is nagedacht over een digitale klantstrategie. Wilt u blijven scoren en een voorsprong hebben in de markt, dan is het centraal opslaan van lead- en/of klantgegevens een must. Onze consultants weten verbindingen te leggen tussen klantgegevens en helpen u om stap voor stap verder te automatiseren. Zo haalt u meer uit uw software en vraagt u klantgegevens centraal op.

onze aanpak

Dagelijks gaat er veel tijd verloren naar het zoeken van de juiste klantgegevens. Onze CRM software van CAS zoekt door alle klantgegevens, zoals: e-mails, offertes, contracten, bezoekverslagen en telefoongesprekken.

Snel starten met CRM software

Start snel en houd ruimte om op te schalen. Dat zijn de kenmerken van onze Smart CAS CRM oplossing. Ideaal voor het MKB die verder willen groeien met CRM software.

  • Snel en tegen lage kosten starten met een CRM oplossing
  • Niet programmeren, maar instellen en de marketing automatiseren
  • Samen met ons flexibel in te richten via praktische sessies
  • Mobiele software: overal toegang tot uw klantgegevens
  • Beter samenwerken door handige opvolging met meldingen, taken en overzichten
  • Koppelingen met andere software eenvoudig te maken via intelligente webservice (API)

 

 

Scan nu uw bedrijf voor CRM software

Vraag een koffiegesprek aan met Jeroen van Scherpenzeel en stel samen met hem een vrijblijvende scan voor uw bedrijf op. 
Ouderwets bellen kan via: 030 2676737.

 

Webinars

Neem gratis deel aan een van de CRM webinars. U schrijft zich in en u ontvangt een e-mail met de toegang op de geselecteerde datum.
Onderwerpen als: Mobiel CRM, AVG privacywetgeving en CRM helpen u verder met uw eigen CRM strategie.

Volg een gratis webinar