Vacature Junior CRM consultant

Wil jij je kennis vergroten op het gebied van relatiebeheer processen bij organisaties? En wil je een bijdrage leveren aan het opzetten van efficiënte werkprocessen in CRM software voor onze relaties? Dan zoeken wij jou als Junior CRM implementatie consultant. Als digitaal bureau uit Utrecht bieden wij web en CRM oplossingen. Wij helpen organisaties bij het bereiken van een digitale voorsprong. Onze belangrijkste tools zijn: Drupal, WordPress en CAS CRM.

Wat houdt de functie Junior CRM implementatie consultant in?

Je krijgt een persoonlijke en interne opleiding om te werken met misschien wel de beste CRM software ter wereld: CAS CRM. Wij zijn als partner van CAS CRM al 10 jaar actief op de Nederlandse en Belgische markt. Wij geven je samen met CAS Software alle ins en outs om je weg als applicatiebeheerder te vinden. Je ondersteunt het CRM team binnen Two Visions met het bedenken en uitwerken van instellingen voor onze opdrachtgevers. Dit kan gaan om automatiseren van standaard processen, het inrichten van een workflow voor sales of de binnendienst.

Je bent enthousiast en klantgericht en spreekt regelmatig onze opdrachtgevers over hun bedrijfsprocessen en maakt een vertaling naar de mogelijkheden in CAS CRM. Dit hulpmiddel ondersteunt de afdelingen: verkoop, marketing, secretariaat, management en customer service van onze opdrachtgevers bij al hun contactmomenten.

Wat verwachten wij:

  • afgeronde HBO opleiding, richting media/ICT of bedrijfskunde
  • minimaal 2 jaar relevante ervaring
  • kennis van SQL (MSSQL) is een pré
  • kennis van Windows server platform is een pré
  • je kunt goed in een team werken
  • communicatief sterk en goede beheersing van het Engels
  • klantgericht en no-nonsense
     

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie in een prettige werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je werkt in een enthousiast en ervaren team van digitale specialisten die een passie hebben voor onze oplossingen. In deze functie verwachten wij een zelfstandige en enthousiaste klantdenker. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je een passie voor business software en denk je in oplossingen, neem dan contact op met Jeroen van Scherpenzeel: 030-2676737, jeroen@twovisions.nl.

Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld.