Vacature Junior CRM consultant

Ben je diegene die niet met de stroom mee gaat, maar zelf een sterke focus heeft op klantrelaties? Dan pas je zeker bij Two Visions. Met CAS CRM onder je arm heb je een krachtig hulpmiddel waarmee je onze opdrachtgevers ondersteunt in de werkprocessen van verkoop, marketing, secretariaat, management en customer service.

Wil jij je kennis vergroten op het gebied van relatiebeheer processen bij organisaties? Dan zoeken wij jou als Junior CRM implementatie consultant. Als digitaal bureau uit Breukelen helpen organisaties bij het bereiken van een digitale voorsprong. Onze belangrijkste motor hierbij is CAS CRM in combinatie met e-mailmarketing en marketing automation software.

Wat houdt de functie Junior CRM implementatie consultant in?

Je krijgt een persoonlijke en interne opleiding om te werken met misschien wel de beste CRM software ter wereld: CAS CRM. Wij zijn als partner van CAS CRM ruim10 jaar actief op de Nederlandse en Belgische markt. Wij geven je samen met CAS Software alle ins en outs om je weg als applicatiebeheerder te vinden. Je ondersteunt het CRM team binnen Two Visions met het bedenken en uitwerken van instellingen voor onze opdrachtgevers. Dit kan gaan om automatiseren van standaard (sales) werkprocessen, het inrichten van een workflow voor sales of de binnendienst.

Wat verwachten wij:

  • afgeronde HBO opleiding, richting media/ICT of bedrijfskunde
  • minimaal 1 jaar relevante ervaring
  • kennis van SQL (MSSQL) is een pré
  • kennis van Windows server platform is een pré
  • je kunt goed in een team werken
  • communicatief sterk en goede beheersing van het Engels
  • klantgericht en no-nonsense
     

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie in een prettige werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je werkt in een enthousiast en ervaren team van digitale specialisten die een passie hebben voor marketing en ICT. In deze functie verwachten wij een zelfstandige en enthousiaste klantdenker. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je een passie voor business software en denk je in oplossingen, neem dan contact op met Jeroen van Scherpenzeel: 030-2676737, [email protected].

Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld.