E-commerce strategie

Maakt u een omslag in uw klanstrategie om online te groeien, dan is e-commerce een kans voor u. U gaat bijvoorbeeld uw producten zelf online aanbieden in plaats van via een groothandel, of u gaat volledig via een webshop starten met uw bedrijf. De strategische overwegingen en de kansen die u ziet, komen aan bod in ons koffiegesprek. Tijdens dit gesprek verkennen wij gezamenlijk uw kansen met deze digitalisering. We trappen af met een scan met een digitale en commerciële touch.

Slimme software voor e-commerce: Magento

Een digitale strategie vraagt om een solide basis voor nu en voor over 3 jaar. Webshop software met een flexibele inrichting en die schaalbaar is. Wij zijn daarom gespecialiseerd in Magento. Hiermee realiseren wij onze e-commerce projecten van concept to uitvoering. Magento is een open source webshop platform (open Software License (OSL 3.0) met wereldwijd 320.000 developers. Via de webshops van Magento wordt er per jaar meer dan 155 miljard Dollar omgezet. Het Magento platform wordt ingezet voor zowel verkoop van B2C als voor B2B.

 

Magento Webshop software

Slimme Magento koppelingen

Klantsoftware die op zichzelf staat en geen connecties heeft met andere software zorgt voor verlies. Verlies in omzet, verlies in klantkennis en verlies in concurrentiekracht. Daarom zetten wij sterk in op koppelingen. Koppelingen om de informatie van uw klant samen te brengen in CRM software of in uw ERP software. Met slimme API's kunnen wij met elke software connecties realiseren.

 

Waarom Two Visions?

Door onze 20 jaar online ervaring hebben wij een solide e-commerce projectaanpak gemaakt. Met onze scrum methode werken wij in meerdere sprints samen met u aan uw verkoopkanaal. Communicatie speelt daarin een belangrijke rol, want bij e-commerce gaan we voor een optimale samenwerking tussen marketing en sales en ICT anderzijds. Gedurende het project stemmen wij ook de stappen af met uw partners voor online betalen (payment service provider) en e-fulfillment, zodat uw business in dit verkoopkanaal kan gaan bloeien.

Webshop Hardware4Sale

Scan nu uw bedrijf voor e-commerce

Vraag nu een koffiegesprek aan met Timo Bos voor het opstellen van een vrijblijvende scan voor uw bedrijf. Of bel 030 2676737.